MYCKET NYTT PÅ SENASTE TIDEN!

Mycket nytt har hänt under dom senaste två veckorna som jag måste berätta här ?

Sommaren har kommit till norr och med sommaren kommer byggnadsprojekt! Vi har börjat bygga i min ”hundvrå” ( det är ett rum vi gjort bakom vår carport där jag ska ha foder, släden och alla smågrejer i ) och har bara taket kvar där.

Sen så fick jag en pool av en vän som jag ska ha i rastgården som hundarna ska få simträna i i sommar. Så vi fick bygga en poolbotten av trall så att marken skulle vara jämn. Nu är poolen fylld med vatten och det ska få stå ett tag innan jag börjar introducera hundarna till träningsformen.

Sen den största förändringen är att jag har bytt hundbuss! 

Jag hade en Renault trafic som jag köpte bara för ett år sen. Den är liten, smidig och skön att köra och den har ett stort skåp som passade mig då! Jag och Sebbe hade diskuterat kring att jag kanske skulle köpa en större buss om ungefär ett år, så vi har fått tävla ordentligt en säsong först. Men då skulle en kompis sälja bort sin stora hundbuss och jag kunde inte låta bli att köpa den. Hon har haft bilen i många år och den stora fördelen är att den redan är ombyggd från en crossbuss till en hundbuss. Dom har redan byggt massor med burar, nödlucka, taklucka osv. så man sparar ju en himla massa jobb där! Bussen har en bo del så man slipper bry sig om att hyra stugor och rum när man far omkring och tävlar ? Sen kommer det i allmänhet bli mycket lättare att hälsa på folk nu! Nu fattas det bara att sälja bort min gamla buss.

Såhär ser den nya ut:

Bo delen:

Har hunnit måla om skåpet baki bussen. Såhär såg det ut före:

Och efter:

Och med burar! Nu är det bara att fylla den med alla grejor från den andra bussen ?

Köpe även en ny leksak till barmarks draget! Längtar efter att få prova den till hösten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *