ATT VARA 22 ÅR & HA EN EGEN FLOCK

Jag är ung. 22 år gammal är egentligen ingen ålder, men jag länge känt mig äldre än vad jag är. Jag och min sambo flyttade till en egen lägenhet vid 17års ålder, flyttade till huset vid 18 & just innan jag fyllde 19 köpte jag Bacardi. Jag har varit arbetslös sammanlagt 2 veckor sen jag tog examen 2014 & bor nu 6 mil från min hemstad.

Jag har valt att leva mitt liv helt och hållet kretsande runt mina hundar. Dom är det jag andas för, det jag tänker på mest och allt jag köper kan kopplas till hundarna. ”-åh har du köpt en ny bil?” – ja en hundbuss! osv. Via hundarna så har jag träffat så många bekantskaper och vänner, men samtidigt tappat en del. Dom senare åren har några av mina äldre vänner bleknat bort, vilket jag är ledsen för. Ibland är det bara sånt som händer. När man väljer sina egna vägar, och skaffar sig egna intressen, så blir det ibland att man glider ifrån varandra.

Att ha en flock är något som kräver energi och närvaro men att skaffa hund har aldrig varit något jag ångrat att jag har gjort. Dom ger mig sån glädje och fyller mig med så mycket kärlek att jag lyser av lycka när jag är tillsammans med dom ❤

Jag vet att det inte är alla som förstår mitt liv och mina val, men det är så roligt när man har dom som gör det. Sen vill jag bara tillägga att draghundsägare och draghundssporten är helt otrolig. Det finns så många fina människor som jag lärt känna via det förenämnda vilket skänker mig sån glädje! Då vi delar samma intresse och har erfarenheter att dela med oss av är det inte konstigt att det är så mycket lättare att bli vänner.

Förlåt om detta blev ett lite konstigt inlägg, men jag blev tvungen att dela med mig av några tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Ha en underbar dag!

 

6 thoughts on “ATT VARA 22 ÅR & HA EN EGEN FLOCK

  1. Du är en rutig förebild tycker jag Victoria! Du är en mogen och klok tjej som vet vad du behöver bäst i livet och modig nog att följa känslan. Kram! / stolt moster ?

  2. Du ska veta att du aldrig kommer förlora mig som vän, du har en speciell plats i mitt hjärta. Än hur lite vi snackar och träffas så ska du veta det. Blir stolt över dig när jag läser detta ❤️ All lycka till dig!

  3. Jag fattar allt som du skriver om ❤ jag var 16 när jag köpte min första husky själv, 21 när jag hadde en liten flock och nu är jag 24 år med 7 pälsbebisar ?
    Vi få vara stolta tror jag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *