växande valpar

Idag är det tydligen 1 november. Jag som nyss tyckte vi klev in i september ?

Det märks på hundarna att dagarna blir kallare – så mycket mer spring i benen som kommer fram! Speciellt med två 5 månaders valpar. Dom jagar runt på varandra som det inte fanns någon morgondag! Scott verkar älska kylan mest av de två. Inne har han helt plötsligt börja flåsa och tycka det är på tok för varmt!

Varför inte ha minus grader inne också? dumma människor.

 ytterst sällan tar dom båda två det lugnt

Valparna växer då som ogräs, på gott och ont. Gott – dom kan snart börja arbeta tillsammans med oss andra. Ont – dom är ju så himmelens söta när dom är valp!

Jag har varit noga med att väga valparna varje vecka under deras uppväxt och imorse var det dags igen. Jag ser alltid till att väga dom innan frukost så dom är så ”tomma” som möjligt.

Idag vägde Scott 21.1 kg! Det för mig är helt sjukt! Jag är bara van med tikar och dom väger ju mindre, men att han redan väger mer än dom är ju helknasigt. Bacardi vägde 19.2 kg och Vega runt 20kg. Zola, min älskade lilla tjej, låg på 16.4 kg. Zola är ungefär som Vega i höjd och Scott är lika hög som Bacardi. Dom är 5.5 månad gammal. Kommer bli så spännande att se hur dom kommer se ut som vuxna!

Delar med några bilder så ni får se lite av deras utveckling! ?

Scott  ca 9-10 veckor

Scott 5.5 månader

Zola 10 veckor

Zola 5.5 månader 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *