bacardi fyller 4!

Jag var väldigt nära på att missa att igår var Bacardis 4 års dag!

Vi klev upp som vanligt och mitt under frukosten så plingade Facebook till att jag hade nya minnen.  Där hade jag då förra året lagt upp en grattis bild som påminde mig i år!

Min stora lilla tjej. Bacardi är min första egna hund, min första valp och min första husky. Tänka sig hur det blev sen!

Hon är en väldigt trygg tjej med ett fint självförtroende och en självständighet ingen av dom andra har. Medans dom andra tre alltid ska tränas i soffan och brottas om vem som ska ligga närmas mig, så går Bacardi lugnt iväg till datarummet där hennes fåtölj står.  Utan henne hade jag inte levt livet jag lever nu. Hon har lärt mig så mycket om mig själv, men även hur man har hund. Hon är grundstenen i min flock och mitt lugn när det blir lite kaos. Även fast hon inte kan vara lös pga. sin jaktinstinkt så är det också enda gången hon inte förstår vad jag förväntar mig av henne. Vi kommunicerar på en nivå som är helt otrolig och hon förstår för det mesta alltid vad jag vill.

Grattis på 4års dagen världens bästa tjej!

från valp, till unghund och vuxen. kolla vad mörk hon var när hon var liten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *