powered by nutrolin

Vi har fått den stora äran att bli sponsrade av Nutrolin!

Jag har använt Nutrolin sport till tjejerna i några månader nu och hundarna älskar det!

Det måste smaka fantastiskt för dom kastar nästan i sig maten. Vilket har hjälpt mig mycket då Bacardi tidigare inte var så matglad.

Nutrolin sport hjälper till att skyddar mot oxidativ stress och inflammationer som uppstår vid hård fysisk ansträngning, vilket har gjort att dom har behövt mindre vila mellan passen i höst! Jag är otroligt glad över detta samarbete och så hedrad över att Nutrolin har blivit en del av team Riverhuskies.

”Nutrolin®-serien består av fem olika vetenskapliga fettsyretillskott för hundar och av tre för hästar. Våra produkter hjälper dig att komplettera hundens och hästens kost genom livets alla åldersfaser och enligt djurets specialbehov. Nutrolin®-produkterna är blandningar av olika oljor samt av utvalda, naturliga näringsämnen som kompletterar och stärker fettsyrornas effekt. Varje Nutrolin®-produkt är därmed mycket mer än en vanlig fettsyreprodukt.

Våra produkter tillverkas i Finland på vår egen livsmedelsfabrik. Produkterna är 100 % naturliga. De är dessutom av livsmedelskvalitet, till och med av läkemedelskvalitet så som den samverkande produkt vi utvecklat för ledernas hälsa. Kvaliteten håller sig till sista droppen eftersom Nutrolin®-produkterna är skyddade mot oxidering med en metod som vår produktutvecklare, fettsyreforskare och docent i husdjursnäring, Mikko Griinari, har utvecklat i samarbete med Danmarks Tekniske Universitet.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *