WIDFORSS.SE

Vi har fått den stora äran att bli samarbetspartners med widforss !

Dom har verkligen allt man kan önska sig hos en nätbutik! Dom har allt för jägaren, utemänniskan och djurvännen. Dom erbjuder stort sortiment och har allt från hundmat till fridluftsutrustning till kläder! Vi hoppas på ett långt och givande samarbete.

”Sedan 1729 har Widforss AB varit leverantör till generationer av kunniga och medvetna jägare. Verksamheten bestod från början av handel med krut och kryddor men utökades under 1800-talet till handel med vapen, tillbehör och kläder.
Det är få bolag i Sverige som har funnits lika länge som Widforss och en av anledningarna till att just Widforss har lyckats med detta är vår förmåga att utvecklas i takt med tiden och att alltid försöka ligga steget före.
Därför är det naturligt att vi arbetar oss mot vår vision att bli Sveriges bästa köpupplevelse inom jakt och outdoor online. Vi ska inte bara erbjuda ett brett och relevant sortiment utan ska också erbjuda den bästa köpupplevelsen så att våra kunder fortsätter att handla hos oss i minst 300 år till.”