NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHETER!

Hoppas alla ni människor och hundar hade en bra nyår tillsammans med era kära!

Själv så tog jag och gubben mest det lugnt hela dagen. Till middag blev det entrecote med potatisgratäng och baconlidad sparris med chilli bea. Mys med hundarna, lite vin och en film bjöd resten av kvällen på. När klockan var 23.40 höjdes volymen på tven och alla hundar fick var sitt ben som höll dom sysselsatta långt efter tolvslaget.

Vega vet vi sedan tidigare att hon är skotträdd men valparna har aldrig hört fyrverkerier förut så vi visste inte hur dom skulle reagera. Men jag tror all oro var förgäves. Vi hörde inte en enda smäll och hundarna visade ingen reaktion över någon heller! Vilken lycka ?

Jaha, så nu är det 2018. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag har för mål med det här året än. Jag vet att jag har ett fotograferings mål i alla fall och det är att alla hundar ska kunna sitta still fram för kameran länge nog för att jag ska hinna ta mer än en bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *