MÅL FÖR FRAMTIDEN

Sitter just nu och drömmer och längtar inför framtiden.

Som några av er kanske redan vet (eftersom jag tjatar om det hela tiden) så kommer vi vara tävlingsredo nästa säsong! Valparna fyller 18månader den 18 November 2018 och det är den minsta åldern dom måste vara för att tävla. Jag har inte riktigt bestämt mig än för hur vår barmarks säsong kommer se ut men vi kommer då tävla på vintern! Mitt stora mål för nästa säsong är att köra SM, mest troligt i SP4 ( sprint med 4-hundar). Min första tanke var att målet skulle vara pallplats på SM men jag vet vilka som kör i den klassen och dom är riktigt, riktigt duktiga så jag tror vi stryker det ? Men när jag skriver köra SM, så menar jag att vi ska vara ordentligt redo för det också! Jag vill att jag ska kunna känna att JA, vi har tränat ordentligt för att faktiskt ha en chans på pallen! Jag vill känna att hundarna är så redo som det bara går inför tävlingen och att jag har gjort allt i min makt för att dom ska hamna där. Jag hoppas för allt vad jag är värd att hundarna håller sig friska och skadefria så att vi kan ge vårat allt inför (och på) tävlingen.

Det kommer bli så sjukt spännande nästa år och jag längtar sjukt mycket till säsongen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *