en söndag i min smak

I söndags for vi ut till skogen allihopa för att träna på att sitta på stakeout!

Jag fick hem min stakeout lina i fredags så det kliade i fingrarna att fara ut och prova den. Ingen av mina hundar har suttit på stakeout förut och med två valpar så förberedde jag mig på ett mindre kaos. Men tji fick jag, det gick ju hur smidigt som helst. Bacardi som trodde vi skulle fara ut och dra var dock lite frustrerad och hade inga problem med att skrika ut sin frustration. Valparna skötte sig bättre än vad jag hade trott. Visst, Scott fattade inte riktigt hur linan kunde snöra fast hans ben hela tiden när han stod och snurrade på stället, men han lärde sig fort!

Efter ett tag så tog jag och selade på alla medans dom satt på stakeouten, vilket också gick super bra! Sen tog jag och sambon två hundar var och canicrossade en bit.

Valparna var super duktiga även där, andra gången i selen och dom visar ett otroligt driv och att dom ska fram!

Väl tillbaka så kopplade vi in dom i stakeouten igen, klädde av dom och sen packade vi ihop och for hem. Vilken bra söndag det blev!

Första videon är på stakeout linan, andra och tredje är med valparna i selen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *